lördag 7 augusti 2010

Mmmm så gott....


åkte in till den närliggande staden för att socialisera unghunden lite grann. Hon träffar ju inte så mycket folk här på landet så vi får bege oss in där det händer lite mer ibland. Eftersom det är stadsfestival denna helgen så var det ett säkert kort idag. Gator och torg fyllda av människor, hundar, cyklar, barnvagnar. Allt man kan önska sig. Bra träning, så bra träning att hon legat bakom soffan och sovit nästan hela eftermiddagen.

När vi ändå var där så passade jag på att besöka den nyöppnade ostbutiken. Å så mycket gott det fanns där. Eftersom det bara är jag i vår lilla familj som gillar ost och lufttorkad skinka är det perfekt att köpa sånt över disk. Då får man precis lagom mycket. Idag blev det Salami Napoli, Serranoskinka, Tallegio gourmet och Aura blåmögel.

Goda vänner var i Helsingör igår så idag fick jag ett riktigt danskt rågbröd och jättegod fetaost av dem. Vilken fest! Men det får ligga kvar i kylskåpet till imorgon för ikväll ska vi på kalas till min vän K som fyller år idag. HURRA för henne!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

tack för din kommentar, hälsar Ulla