7 dl gräddglass, 1 dl turkisk eller grekisk youghurt och 3 msk jordgubbs- eller hallonsylt. Kör i mixer.
Lägg upp i skålar och servera med färska hallon och jordgubbar.
Lägg upp i skålar och servera med färska hallon och jordgubbar.
Det går väldigt snabbt att mixa så ha koll så att glassen inte blir för rinnig.
Trevlig Valborg önskar jag dig som läser!
Mina kryddor i dagsljus. Det är oregano (inte timjan som jag skrev igår..). |
Solaltanen. |
Underbart med glasveranda, eller hur?! Idag har vi haft så varmt att vi föredrog att sitta utomhus och äta. Hoppas bara att det fina vädret får fortsätta några dagar nu:) Känner att jag behöver sol o värme!
SvaraRaderaKram
Åh vad härligt! Låter så gott det du bjudit på.
SvaraRaderakram!
Jag har en poweraward till dig på min blogg!
SvaraRaderaKram!
Nu gillar jag din header......wow, Eiffeltornet kommer fallande! Vad roligt att du kan inviga glasveranden nu när det är så fint ute. Jag ska testa ditt mjukglassrecept också :)
SvaraRaderaHjälp, så gott det låter! Och vad mysigt att kunna sitta på verandan och njuta av en fin Valborg. Vädret är verkligen helt underbart just nu! :)
SvaraRaderaKram Lotta