måndag 12 augusti 2013

Ny på jobbet

nä. Men åter på plats idag efter en lång sommarledighet. Och då känner man sig nästan ny. Var sparade jag det dokumentet? Vilka möten var det vi hade bokat? Kollegans dator går sönder och måste skickas på lagning. Utanför fönstret håller man på och gräver upp gatan med alla slags maskiner. Det gnisslar, dånar och vibrerar inne i vårt kontor. Tröttande oljud.

Men vi hann med vad vi hade tänkt göra idag. Imorgon åker vi iväg, vi alla tre som arbetar tillsammans, till ett litet pensionat i skogen. Där ska vi tillbringa två intensiva dagar med arbetsplanering och rutiner inför hösten. Men vi ska även passa på och slappna av, släppa jobbet för en stund och ha kul med annat. Nyttigt för oss - vi som fortfarande jobbar i en ganska ny organisation där inte alla roller hunnit cementeras.

Foto
Bilden kommer från Personligt ledarskaps Facebookgrupp

3 kommentarer:

  1. Så då var semestern slut men förhoppningsvis håller sommarens sig kvar ett tag till även om man kan känna höstvindarna.
    SV: Jo, jag ska sätta ut en tik på halv eller helfoder. Intresserad? Riina är en extremt snäll kuvasz. När det gäller Eurasier har Kicki från Kennel Sorschies bättre koll. Se här: www.sorschies.se / Christina

    SvaraRadera
  2. Hoppas att ni får kul. Det är ju egentligen rätt häftigt att det kan kännas nytt.

    SvaraRadera
  3. Jag hoppas ni fick riktigt trevliga dagar tillsammans på pensionatet. Oftast blir sådana grejer väldigt trevligt och sammansvetsande. :)

    Kram Lotta

    SvaraRadera

tack för din kommentar, hälsar Ulla