onsdag 27 juni 2012

Blått är flott

for förbi ett Ikeavaruhus när jag var ute på jobbresa idag. Stannade till på hemvägen och köpte en del från deras kollektion Blå som jag har sneglat på ett tag. Resultatet blev en "nystylad" glasveranda.

fina dekorationer i vitt, mörkblått och turkost


Stor mysig kudde och nytt överkast




Omklädd stol

Igår hittade jag det här lilla fina brickbordet som passar perfekt mellan våra vilstolar. Det var 70% rabatt så det kostade i princip ingenting:-)

6 kommentarer:

  1. Jättesnyggt, jag är också förtjust i blått och vitt :)

    SvaraRadera
  2. Jättesnyggt! Jag gillar lamporna! Är de också från IKEA.
    Läste ditt inlägg om barnfattigdom..det är verkligen tragiskt att det är så. Jag jobbar på en gymnasieskola och vi har en hel del ungdomar som lever under extrema (ur svenskt perspektiv) förhållande och kommer hungriga till skolan osv. Hemskt.
    Hälsn. Nina

    SvaraRadera
  3. Vad fint det blev!:) Roligt när man hittar det där som känns helt rätt. Vi var på IKEA en sväng härom dagen. Vi skulle bara ha två lådor men på något vis kom vi ut med kuddar och påslakan också. Det är samma visa varje gång. ;)

    Sköt om dig!

    Kram Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. ja Ikea kommer man sällan tomhänt ifrån. Kram Lotta!

      Radera
  4. Åh vad mysigt ni har gjort det! Jag gillar verkligen ALLT!
    Jag gillar även lupinerna där uppe! :-) Påminner om barndommens midsommar. Vi plockade dem till midsommarstången. Nuförtiden verkar det inte finnas så mycket blommor och midsommarstängerna är mest gröna av blad.
    Kram!

    SvaraRadera

tack för din kommentar, hälsar Ulla