söndag 12 juni 2011

En helg med de små

Tidigt igår morse for äldsta dotter med make till Stockholm för att gå på bröllop. Hemma fanns barnen A 5 år och E 2 år som mormor och morfar skulle få förmånen att passa. Tyvärr ligger min svärmor på lasarettet och är ganska dålig så maken har tillbringat en hel del av helgens timmar där.

Men jag och barnen har haft det jättemysigt. Igår eftermiddags åkte vi till min yngsta dotter så kusinerna fick leka med varann. Där finns en fantastisk trädkoja som de lekte i. Även lilla E fick hjälp att klättra upp och kvittrade av förtjusning när hon väl var uppe:-)

Vi har bott hemma hos barnen för att det är lättare, i alla fall för den minsta, att sova i sin egen säng. Igår kväll fick vi besök av goda vänner som hade mat med sig till oss, schysst eller hur! La barnen strax innan kl 20, de somnade på tre röda sekunder. Sen har vi inte hört ett ljud från dem innan de vaknade strax före halv nio imorse. Vem har sagt att det är jobbigt att ha småbarn;-)

Idag fick de sig ett gott skratt när mormor halkade av gungan och landade pladask på ändan. Snopen blev jag och rätt omskakad, men kul såg det säkert ut.

Det har gått jättebra att ha hand om dem, inte minsta lilla klagan har hörts. Men visst blev de stormförtjusta när mamma och pappa kom hem i eftermiddags, det är ju självklart.

Nu är det snart dags att åka och hämta hem Asta som fått bo på hundpensionat under tiden.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

tack för din kommentar, hälsar Ulla