tisdag 9 oktober 2012

Inspirerande möte!

ikväll har jag haft möte med ett par killar för att spåna om ett nätverk som vi tänker starta. Fick en rejäl inspirations- och energikick av att träffa dessa båda kompetenta herrar och vi har nu lagt ett förslag på hur vi vill jobba vidare.

Skönt med positiva möten där alla inblandade har som mål att åstadkomma något bra. Allt för många möten jag varit på har syftat till att gnälla eller så har man hamnat i rena problemdiskussioner, vilket sällan leder någonstans alls.

Tror det är bra om man satt upp målet för mötet innan man träffas så att alla vet vad som gäller och vad man förväntas åstadkomma. Menar inte att man inte ska få prata om problem, utan vad jag tänker är mer ett förhållningssätt. HUR ska man komma vidare? Blir ofta roliga och kreativa möten om man slänger prestigen åt sidan och hjälps åt med tänkande.

Vad är din erfarenhet av jobbmöten?

3 kommentarer:

  1. Jag träffar tre andra (inte jobbkompisar) och vi har hittat ett bra forum för att snacka och ge tips och utbyta idéer. Vi håller stenhårt på tiden och låter det inte bli ett babblande utan allt hålls konkret och kreativt. Jag har haft stort utbyte av det. Vi jobbar inom olika områden, men vi kompletterar varandra med erfarenheter och personligheter.

    SvaraRadera
  2. Ja men det är ju så som du beskriver. Jag blir tokig när folk motarbetar varandra. Vad skönt att ni funkar tillsammans och att arbetet fungerar bra. Det är ju så det ska vara.
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Skön känsla det där. Att känna att det var ett inspirerande och kreativt möte som ledde framåt istället för att bara stå och stampa. Man känner sig upplyft efter ett sådant möte. Lycka till med era kommande projekt tilsammans.

    Kram Lotta

    SvaraRadera

tack för din kommentar, hälsar Ulla