fredag 12 oktober 2012

Jag jobbar inte på en cirkus

ändå har jag trott att jag verkligen kan ha många bollar i luften samtidigt och ändå vara effektiv. Inget kan vara mer fel. Nu har jag börjat med att verkligen försöka göra en sak i taget, och ta de avbrott som kommer med lite jämnmod. Troligen enda sättet att minska på "tillgänglighets" och "prestera"-kraven som man ofta känner nu förtiden.

3 kommentarer:

  1. Hej Ulla! så sant!man kan inte ha alla bollar i luften på en gång!! vi kvinnor har gärna det.min väninna talade om att mannen hos henne,hade potatisen på spisen o satt och läste tidningen,hon sa vad gör du? han svarade.väntar på potatisen,men ska vi inte ha något till då?? nu gällde ju inte detta i yrkeslivet!men ända ett bevis på hur olika vi är!trevlig helg ♥ kram Jessica

    SvaraRadera
  2. Jag tycker citatet är hur bra som helst. Sen får jag stå ut med lite fördomsfulla manskommentarer från Änglarum:) men det tar jag.
    Det tog en förfärlig massa år innan jag förstod att ta det lite lugnt och bättre kan det bli. Sen håller jag med om att kvinnor aldrig skulle vänta på att potatisen skulle bli klar utan att hitta på något under tiden. Det kanske inte var fördomsfullt trots allt!
    Trevlig helg

    SvaraRadera
  3. Jonglörer är vi ju inte tyvärr (de flesta) ändå försöker vi att ha alla bollar i luften. Det är helt galet och jag undrar för mig själv hur det ska sluta.
    Kram!

    SvaraRadera

tack för din kommentar, hälsar Ulla