tisdag 29 maj 2012

Sommarvärme blev vinterkyla

Igår var jag på möte i huvudstaden. Det var ganska varmt, som synes.

Passade på att besöka Hötorgshallen och köpa med mig hem lite goda oliver och annat smått och gott.

Framåt kvällen hade det mulnat på och när jag kom hem så var det riktigt kallt. Så kallt att jag tog på mig vinterjackan i morse när jag skulle hämta tidningen. Brrrr.

Stora delar av dagen idag har vi ägnat åt att försöka få ordning på tekniken - vi fick äntligen en skrivare till vårt kontor. Nu ska den bara fungera ihop med datorerna också.....suck...tummen mitt i handen när det gäller sånt....och inget tålamod alls måste jag erkänna.  Men vi turas om att vara optimist, min kollega och jag. När jag lackar ur så kämpar hon på och tvärtom:-). Och det är ju bra att vi inte är sura samtidigt.

På kvällarna lyser min solcellslampa så fint ute i glasverandan.

Den tänds så snart det blir mörkt och sen lyser den till morgonen. Än så länge har den bara fått en tillfällig plats. Allt ska bli klart innan vi kan hänga upp lamporna där de ska sitta. Vi ska även ha vanlig elbelysning där ute, men jag kommer nog att köpa någon mer solcellslampa eftersom det är miljövänligt och praktiskt.

5 kommentarer:

  1. Vi har nära minus varje natt. Nu har vi bara två plus ute. Jag hade täckbyxor, vinterjacka, mössa och vantar på mig när jag gick ut med hundarna. Fy vad kallt och blåsigt det är. Men det är nog bara som det brukar.

    Ja vilken tur att ni inte båda är sur samtidigt, det är ju en fördel :)) Men säkert skrattar ni nog väldigt mycket samtidigt :)

    Kram Ann-Louise

    SvaraRadera
  2. Vi hade också kallt idag. Plus åtta klockan nio i morse. Blåste gjorde det också, men nu har det blivit lugnt och vi hade tom lite sol ikväll. Men jag vill ha regn!!! Mysigt att "bygga kontor" och få allt att fungera, men det kan vara nog så frustrerande:)
    Konstigt när jag skriver kommentarer hos dig så visar sig inte markören när jag skriver. Men det funkar ju ändå:) Fast konstigt är det för det är bara så inne hos dig.
    Ha en fin dag fylld av teknikens under:D
    Kram.

    SvaraRadera
  3. Det ser härligt ut där på trappan vid Hötorget :)

    SvaraRadera
  4. Det är tvära kast med vädret, kan bli lite
    rörigt på morgonen när det är svårt och ta
    rätt sorts kläder. Och har du en sån fin
    lampa, toppen med solceller.
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  5. Ja vädret går då verkligen inte att lita på! Kallt på morgonen. Varmt plötsligt. Sedan regn. Också varm igen. På och av med kläderna. Jobbigt!
    Kram!

    SvaraRadera

tack för din kommentar, hälsar Ulla