fredag 15 oktober 2010

Hund eller bebis...?

sjönk ner i soffan efter en slitsam jobbarvecka, tänkte kolla på Idol. Man har gott om tid att blogga då. För det är mer reklam än Idol:-(

Sen får jag se Josefin Crawford i bild. Under armen har hon en chiwawahund utstyrd i rosa klänning med något leopardmönstrat.Hur tänker hon och andra människor som klär ut sina hundar? Hundar behöver inte ha kläder. Ett djur är skapat för att klara sig i den form det är skapat i, det ska inte behöva kläder för att överleva eller kläs ut i. Varje naturlig instinkt hos hunden gör att de vill bita och slita bort eventuella kläder och det kräver oftast träning/dressyr för att de ska acceptera såna utstyrslar. Och tänk om hunden smiter iväg och fastnar någonstans och inte kan komma loss för att den har kläder på sig. Man ser aldrig mellanstora eller stora hundar utstyrda så där, så varför ska små hundar användas som accessoarer istället för att få vara hund i "normaltillstånd".

Vill man inte ha en HUND, då ska man inte skaffa en hund. Jag kanske trampar någon läsare på tårna nu, men jag tycker så här ändå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

tack för din kommentar, hälsar Ulla