lördag 16 oktober 2010

Ny resa bokad

men det blev inte Barcelona igen. Av någon anledning så kändes det inte som det var dit vi skulle åka. Men oj vad svårt vi hade att bestämma oss.

Vi var och hämtade kataloger på en resebyrå och sen gick vi och åt sushi och kollade på alla resorna. Bussresor, flygresor, flyg och buss eller båt? Vilket land ville vi till? Hur länge vill vi vara iväg? När ville vi åka? Hittade en 9 dagars bussresa till Umbrien som verkade fantastisk. Men 9 dagar i buss avskräckte oss lite.

Till slut kom vi fram till att vi inte kunde bestämma oss. Så vi gick tillbaka till resebyrån. Bakom disken satt en glad och trevlig kille.

-Vi ska ut och åka, sa vi. Men vi vet inte exakt när, eller vart. Kan du ge oss förslag. Vi är flexibla.

April lät bra tyckte vi, men då var det en påskhelg mitt i som höjde priserna rejält. Kollade på kartan över Europa. Så pass hade vi i alla fall ringat in vårt resmål. Kom till slut fram till London som är en trevlig stad. Men....

Så till Paris. Första hotellet som dök upp var i närheten av Montmatre. Och jag var fast. Nya datum och flygtider. Kompis K har också varit i Paris några gånger men nu är det mer än 7 år sedan vi var där tillsammans och dit kan man åka många gånger. Så vi blev rätt snabbt överens. Vi åker till Paris i slutet av maj. Just som vi bestämt oss, så sa resebyråkillen:

-Ni kanske vill vänta med att betala några dagar, ifall ifall?

Han hade ju märkt vår beslutsvånda och ville väl ha dörren öppen om vi skulle ångra oss. Det var schysst! Men nej. Vi betalade vår resa direkt. Någonstans måste man trots allt bestämma sig, eller hur;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

tack för din kommentar, hälsar Ulla