söndag 24 april 2011

Skattjakt efter påskharen

började dagen med att besöka "Himlaliv" en barngudstjänst som hålls varannan vecka i en av kyrkorna i kommunen (den mest välbesökta gudstjänsten av alla - nästan alltid fullsatt). Idag var det fest för Jesus har ju blivit "uppstoppad", eller var det "upphoppad" (uppstånden) - funderade barnen;-)


Ikväll hade våra gulliga döttrar med familjer ordnat påskbuffé för oss och mamma. Vi har alltid annars varit hemma hos oss och firat påsken men i år är ju vår situation helt annorlunda och därför bestämde tjejerna att fixa det hela. Så gott och fint hade de ordnat för oss.

Påskharen (läs mormor Ulla) bidrog med olika skattkartor till de större barnen. Jag hade gömt påskägg på tre olika ställen i trädgården och de fick använda kartorna för att hitta dem. Ett uppskattat inslag, det märktes.

Minstingen fick, dagen till ära, ett eget bord att sitta vid. Där satt hon snällt en stund och åt köttbullar och prinskorv men hon är för social för att sitta ensam så strax "minglade" hon runt till oss andra med sitt soliga leende.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

tack för din kommentar, hälsar Ulla