fredag 20 augusti 2010

Lugn och ro i huset

blev det igår kväll när vi skjutsade den gamle hanhunden till hundpensionatet. Vi har levt i halvkaos under ett par veckor då tiken löper. Men de senaste dagarna har det varit totalkaos. Pipande, gnällande, skällande, frustande, pustande, flämtande och försök till juckande precis hela tiden. Och tiken var värst!

Den gamle hunden var helt med på noterna men orken tröt hela tiden och han låg flämtande på golvet, totalt utslagen så vi nästan fruktade för hans liv.

Klart att de följer naturens lag, inget konstigt med det. Men för deras skull och för vår, vi vill ju inte ha vaplar i korsning Golden Retriver och Kuvasz, så fick han åka i väg på semester. Så nu har han det lugnt och skönt. Och unghunden härhemma kan äntligen slappna av, hon också. Totalt slut slocknade hon framför vår sovrumsdörr igår kväll och där låg hon sen och snarkade så det dånade.

Vi får se ur lång semestern blir för hanhunden, men ägaren till pensionatet (som vi känner väl och varit en trogen kund hos i alla år vi haft hundar) lovade att han skulle få sällskap av en gammal snäll labradortik. Så han är säkert nöjd. För lammkött kräver ork och uthållighet:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

tack för din kommentar, hälsar Ulla