torsdag 18 november 2010

Konstig mat

kollade på "Halv 8 hos mig" ikväll, ett mysigt program tycker jag. Idag bestod förrätten av stekta pilgrimsmusslor med syrlig rödkål och avokadoröra smaksatt med vanilj.

I mina öron låter det som en konstig blandning och jag har inte tillräckligt med fantasi för att föreställa mig hur det smakar. Tveksam om musslan och vaniljen funkar så värst bra tillsammans. Någon som provat?

Till lunch idag beställde jag rimmad oxlägg med pepparotssås och kokt potatis. Och såg verkligen fram emot att äta det eftersom jag gillar husmanskost.

La upp på min tallrik, vi får leverans i små boxar, och började äta. Halvkokta potatisar, såsen som inte smakade pepparot och slemmiga, seniga bitar av kött. Jag är inte kräsen! Har fått lära mig sedan jag var barn att man ska smaka på allt och att inte säga att mat är äckligt. Därför äter jag det mesta. Men detta åt jag inte.

Bad min kollega som beställer maten åt oss att reklamera min portion vilket hon gjorde och jag slapp betala. Det var schysst av leverantören. Men mätt blev jag ju inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

tack för din kommentar, hälsar Ulla