onsdag 4 januari 2012

Jag har hittat den perfekta...

vintermössan, för den här typ av vinter vi har nu - storm och regn och rusk. I denna blåst måste man ha mössa, speciellt för öronen, annars blir man yr i huvudet. Hade verkligen behövt en bra mössa tidigare idag när vi gick långpromenad med Asta i motvind. Min vanliga tofsmössa är försvunnen så jag åkte till affären för att köpa mig en ny.

Och där, där hängde den! Den perfekta mössan! Jag ser ut som en byfåne, men vad gör det. Alla byar ska väl ha en byfåne:-). Den har skärm så jag slipper regn på glasögonen, den är varmfodrad och dessutom har den öronmuddar som man kan fälla ner. Mer perfekt än så kan det inte bli, tralla la!

2 kommentarer:

  1. Byfåne?! Hahaha nej det gör du inte och jag vet verkligen hur en byfåne ser ut för det är nästan det enda som finns här där jag bor :)) Skoja bara :)) Skulle jag ta på mig en sån skulle jag se ut som en äkta byfåne faktiskt. Eller fybåne som min sambo säger ;))

    Ann-Louise

    SvaraRadera
  2. Hej! med åren skiter man faktiskt i hur man ser ut ;) när man var yngre kunde man inte gå ut utan smink ens .Ja du! ha det gott kramiz J

    SvaraRadera

tack för din kommentar, hälsar Ulla