torsdag 17 juni 2010

Äntligen, en egen ny dator!


Så nu börjar det bli som vanligt igen. Saknar en massa information från den gamla trasiga datorn men den ska vi läsa in så snart som möjligt.

Tänka sig, sommaren kom hit ändå! Hoppas den bestämmer sig för att stanna. Det blir ju kungligt bröllop snart och även om det betyder tur med regn i brudkronan tror jag att alla som står ute och kollar gärna vill slippa ösregn just den dagen. Lär bli folkfest i huvudstaden.

Sommar är härligt men när trädgården är full av "mördarsniglar" är det inte så mysigt. Vet inte hur man blir av med eländet. Hundarna bryr sig inte om dem, men jag gillar inte att trampa på de slemmiga krypen. Läste i tidningen att denna vintern var en riktig "guld-vinter" för fästingar och mördarsniglar. De har klarat sig mer än utmärkt under snön. Iiiisch för fästingar!!! Inte kul att behöva spruta gift i hundarnas pälsar men det är inte så kul om de får Borelia heller, som var 5:e fästing sägs ha. Jag förstår inte riktigt vad fästingens uppgift är här på jorden. Knappast att vara fågelmat. Så vad gör den för nytta i livscykeln? Någon som vet får gärna berätta.

Under tiden tar jag en kvällspromenad med den stora lilla valpen, nu drygt 10 månader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

tack för din kommentar, hälsar Ulla