fredag 11 juni 2010

Nu är jag sååå


trött på detta eviga strilande. Jag vill ha sol, varmt och ljust! Jag tror faktiskt det är ljuset jag saknar mest av den svenska sommaren. Jag blir seg, trött och slö när jag måste ha lamporna tända inomhus på dagen också, fast det är mitten av juni.

Fick dock en ljuspunkt idag när jag åt en spontan-lunch med min
vän P. Hon är en riktig vän. Ingen kan kramas som hon:-)

Varje dag på väg till och från jobbet lyssnar jag på ljudböcker istället för att bara slentrianmässigt lyssna på musik. Jag har märkt att jag kopplar av jobbet mycket mer sedan jag började med det, eftersom jag måste vara helt koncentrerad för att inte tappa handlingen. Just nu lyssnar jag på Johan Theorins nya bok Blodläge. Han har tidigare skrivit Skumtimmen och Nattfåk. Bra böcker som rekommenderas i hängmattan.

Fick precis ett samtal från vår datordoktor, som sa att det var grafikkortet som hade pajat. Kostar mer att köpa ett nytt sånt till vår datormodell än att köpa ny dator. Suck, dubbelsuck! Hade detta hänt för tre veckor sen hade datorn tillhört min mans arbetsgivare. Men nu köpte vi ut den för några tusen för just tre veckor sen...Suck igen....Finns roligare att göra med pengarna nu i semestertider. Jaja, är ju bara materiellt.

Nu ska jag se om jag kan hyra "Yes-man" via Canal Digital, den borde pigga upp även den regnigaste kväll. Och det är ju faktiskt hela 14 grader ute..så brasan får jag spara till kallare kvällar;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

tack för din kommentar, hälsar Ulla