lördag 25 februari 2012

Fika ute i solen!

Våren är här, i alla fall idag! Vi satte oss ute på altanen där trädgårdsmöblerna står staplade på varandra. Men med ett par dynor att sitta på funkade det bra. Kaffe och fastlagsbulle i vårsolen, mmmmmm!


Sen tog vi en promenad med hunden utmed de leriga vägarna i byn. Det är underbart med det fina vår-ljuset, inte riktigt klar sol utan ett mer blekt ljus som är så vackert. Här och där är det is kvar men eftersom det blåser ordentligt och med sol några dagar så kommer den snart att smälta. Fina bilder blev det  i alla fall.
Kohagen ser mer ut som en liten insjö

Nyräfsad byväg

Kornas vatten-"skål"

Vårt hus lite på avstånd
Tog ett par bilder på huset som det ser ut nu med plastverandan istället för glasverandan som jag snart hoppas ska bli klar. Vore finfint att kunna inviga den 1 april;-)



3 kommentarer:

  1. Vår byaväg brukar bli en enda stor lervälling varje vår. Går inte promenera efter utan gummistövlar. Skulle vara bättre om grannen låter bli att köra med nån slags "räfs" efter traktorn. Kanske han låter bli i vår, hoppas jag. Hundarna brukar bli leriga ändå upp mot ryggen.

    Vi har haft en solig vacker dag dock blåste det kallt. Vi skulle åka skidor men nej, jag hade inte lust att frysa ihjäl. Vilken bedrövlig norrlänning jag är :))

    Ha en fortsatt fin helg!

    Ann-Louise

    SvaraRadera
  2. Här har det också blåst både hårt och kallt. Trots att vi har haft 10 plusgrader. Brrrrr. Så fint det ser ut hemma hos er! Lugnt och avskilt, kommer att bli kanon med en glasveranda!
    Kram.

    SvaraRadera

tack för din kommentar, hälsar Ulla