fredag 3 februari 2012

Nu är det OnePiece som gäller

-15 grader ute och lite dragit inne, då blir det "storpyjamasen One Piece" på. Kanske inte det vackraste plagg man kan bära, men ack så sköööön! Matchar den med min nyklippta frisyr, lockarna tillplattade på "framsidan".

Onee Piece på
 Maken och jag har varit och ätit kvällsmat på mitt favoritcafé. Jättegod mat och gulliga ägare. Jag åt räksallad (handskalade räkor) och en tryffel till efterrätt. Köpte med oss deras goda hembakade matbröd med flingsalt på. Vi tjuvstartade firandet av vår bröllopsdag som är imorgon. Imorgon är det även mannens födelsedag. Det är inget jämt årtal vi varit gifta, men vi har varit gifta med varandra hela tiden, inte så vanligt nuförtiden kanske:-)

PS. vi har varit gifta tillräckligt länge för att mannen ska tycka jag är fin även i min OnePiece.DS.

4 kommentarer:

  1. Grattis till bröllopsdagen och att Ni lyckats med kärlekens konststycke och hitta varandra! (Säger hon som varit gift två ggr, och ännu väntar på den rätte!)
    Fin Du är i Din nya frisyr!
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Grattis!i dubbel bemärkelse ;) ha det så bra o rå om varandra!kram Jessica

    SvaraRadera
  3. Låter mysigt! Fin frisy:) One-piece låter skönt men jag skulle nog inte få godkänt i en sådan är jag rädd för, min man tycker att det är en sparkdräkt för vuxna;)) Tassar mest runt i mysbyxor och tröjor härhemma.
    Ha en fin bröllopsdag i morgon !
    Kram:)

    SvaraRadera

tack för din kommentar, hälsar Ulla