lördag 26 mars 2011

Shopping i vårsolen

jag och min väninna har tillbringat dagen i närmaste stora stad där vi strosat runt utan något egentligt mål. Syftet var att komma ut lite, speciellt för min vän som varit sjukskriven ganska länge och genomgått tuffa behandlingar och dessutom är nyopererad. -Jag behöver socialiseras, sa hon. Och så blev det. Först besökte vi en jättemysig liten heminredningsbutik där jag bl a köpte den här lilla fina hyllan som passar perfekt under mitt "väggord". Eller hur!



Sen gick vi vidare till några andra små butiker innan vi åt lunch på en sushibar. Idag testade jag att äta en minibläckfisk, fick den på köpet eftersom de som jobbar på restaurangen tyckte jag skulle prova. Gillar egentligen inte alls bläckfisk, tycker det är segt och ganska smaklöst. Men detta var en pytteliten som var marinerad i chili och jag åt de små "armarna", riktigt goda.

Mätta och belåtna gick vi vidare till Indiska och Åhléns och några butiker till. Solen sken från en blå himmel, så härligt. Innan vi åkte hem tog vi en kopp kaffe på stadens trendigaste café och en tur till torget där vi köpte vårblommor.

Nu ska fönstren putsas och mina nyinköpta gardiner sättas upp, fast inte ikväll. Nu ställer vi istället fram klockan en timme och ser fram emot sommaren:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

tack för din kommentar, hälsar Ulla