torsdag 1 september 2011

Djup koncentration och glada skratt

dagen har innehållit styrelsemöte, besök på nordiska elbörsen, felåkning i tunnlarna (idag också!!) och många glada skratt vid kvällens middag.

Besöket på NordPool Spot var väldigt intressant. Jag som inte är så insatt i elhandel fick koncentrera mig till 100% för att hänga med och försöka förstå. Som tur var så var det svenska guider. Här hanterars miljarder kronor, helt otroligt!

På vägen tillbaka till hotellet tog vi en omväg, ja inte frivillig utan vi körde upp och ner i tunnlarna för att försöka hitta rätt. Det kan jag säga, att norrmännen skulle kunna skylta lite bättre där ner i underjorden för att underlätta för oss besökare.

Ikväll tog vi det säkra före det osäkra och lämnade bilarna hemma och tog istället trikken (spårvagnen) till Aker-Brygge där vi åt middag på ett steakhouse. Avnjöt en god måltid med många härliga skratt. Servitrisen vid vårt bord bidrog också med ett fint sätt och härlig humor. Roligt när folk verkligen gillar sina jobb, de gör det så mycket bättre då:-)

Imorgon förmiddag fortsätter vi styrelsemötet innan det är dags att besöka Oslo vann (vattenverket) för ett studiebesök innan vi styr kosan hemåt. Såvida vi inte kör fel i tunnlarna då också och hamnar i Nordnorge. Men vad gör det  -  det är nog lika vackert där:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

tack för din kommentar, hälsar Ulla