lördag 15 januari 2011

Inte nu igen

skulle en del av min vänner säga. -Du möblerar alltid om. Det vill jag påstå är en överdrift, eller så är de helt enkelt för sällan och hälsar på här hemma:-)

Nu har vi i alla fall möblerat om. Matbordet i köket och vardagsrummet har fått byta plats. Det är nämligen så att köket är rätt mycket mindre än vardagsrummet medan bordet som stod i köket är betydligt större än det andra.

Då fick jag den ljusa idén att de kan få byta plats. Oftast är vi bara två personer som äter här hemma i vardagslag + en stor hund. Men hon behöver definitivt inte sitta med vid matbordet även om hon skulle vilja.

Det lilla bordet i vardagsrummet har vi nästan aldrig suttit vid, för när exempelvis barn och barnbarn hälsar på här hemma så får vi bara plats vid det stora bordet. Voila! Så var det skiftat. Lätt som en plätt även om käre maken muttrade lite när han fick hänga lampan på ett annat ställe. Men sånt får man ta, han säger alltid nej när jag säger ja. Och sen säger även han ja när han grunnat lite. För det mesta:-)

Och så får han använda sin fina elektriska skruvdragare någon gång också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

tack för din kommentar, hälsar Ulla